søndag den 2. januar 2011

Rigtig godt nytår til jer alle derude...


Jeg/vi er kommet rigtig godt ind i det nye år, vi var sammen med nogle gode venner som vi altid holder nytår sammen med. Aftenens menu bestod af  en fiskeret som jeg havde lavet, røget ørred med dressing, rejer, kaviar, æg og flutes. Hovedrettet dyrekølle/ryg med det hele, og til dessert en is med bagt marengs, Alt sammen var bare så lækkert og smagte skønt.... UHM. Glemte desværre at tage billeder :o(.
Håber du også er kommet rigtig godt ind i det nye år?.

I går var vi ude at køre tur omkring i området omkring vores ejendom. Sneen er snart væk de fleste steder men der ligger dog stadig noget hist og pist.
Her på det første billede ses ridebanen, og den er kan man vist godt sige står under vand...
Nede ved bækken løber vandet lystigt og der er bare sådan en fred og ro, rigtig godt for sjæl og krop samt ro til reflektion og tanker omkring livet, fam osv. Når vi går rundt dernede kan vi tydeligt se rådyrenes stier, der er et ret attraktivt område for dyrene... og jægerne på den anden side af bækken. Vi er ikke selv jæger, så derfor har dyrene et fristed her på vores jord arealer.

I dag skal der tages julepynt ned, jeg har endnu ikke fået det gjort, jeg kom jo også lidt sent igang med at hænge det op, så derfor har det fået lov til at hænge indtil nu.... men nu er det altså ved at være træls at kigge på.1 kommentar:

Blæksprutten sagde ...

Godt nytår; det lyder til I har haft en hyggelig aften - og maden lyder lækker...
Vi kom stille og roligt ind i 2011; vi har jo en hund der ikke er vild med buller og brag, så det var meget afdæmpet...
Dejlige billeder fra jeres ejendom; her er sneen også næsten væk, men der er masser af is, og det er ekstremt glat.
Vi har også fasaner, ræve, harer og rådyr meget tæt på; det er fantastisk at opleve dyrelivet på nært hold. Og p.t. har vi så mange fugle som aldrig før...
Hvor er vi heldige at bo i så skønne omgivelser, hvor vi har så dejlige naturoplevelser...

God uge til dig... ;o)

Kh Britta