tirsdag den 22. februar 2011

Sikke en rengørigsdag

Jeg ved da ikke lige hvad der gik af mig i dag, havde oprindelig en plan om at gøre køleskabet rent. Men da jeg var godt igang kom jeg i tanke om at fryseren trængte så skrækkelig til at blive afrimet, så ud på terrassen med alle skufferne fra fryseren, alt imens den blev afrimet. Fortsatte så med køleskabet, men så kom jeg i tanke om at ovnen måske også lige ville have godt at at blive brændt af "selvrensning"... den blev også sat igang. Nå men fjernsynet kørte med go` morgen danmark og der kom et indslag med rengøring af køleskab i Yoghurt naturel, det dræber bakterierne når det får lov at sidde nogle timer.. det vil jeg prøve næste gang. De fortalte også at en meget våd karklud i mikrobølge ovnen mens den går, gør det nemmere at rengøre ovnen  indvendig...selvfølgelig blev det også prøvet... og det er faktisk nemmere med den varme damp der løsner skidtet. Felix den stakkel kunne slet ikke finde ud af hvad der skete i køkkenet i dag, han følte sig helt hjemløs. Spise kammeret fik også lige en overhaling med klud og sæbevand... sammen med fryseren.
Nu er jeg også godt brugt, måtte opgive at lave håndarbejde her i aften, pyt det kan jeg gøre i morgen.

Jeg syntes ikke rengøring er særlig sjovt mere, var ellers ret glad for at gøre rent som ung, men nu er der ligesom andre ting der er sjovere, f.eks. som at passe barnebarn, være ude ved hestene, sy,  mm. - det må være fordi man prioterer livets værdier anderledes jo ældre man bliver. Og rengøring er bare noget der skal overståes.. så man kan nyde det er gjort.


1 kommentar:

Blæksprutten sagde ...

Jeg skal godt nok love for at du har været flittig... ;o)
Jeg får også sommetider sådan et flip; så får man gjort en masse af det der bare trænger rigtig meget.
Jeg ved lige præcis hvordan du har det med rengøring; sådan har/havde jeg det også. Jeg har tidligere været bund hysterisk med rengøring; alt skulle skinne og der måtte ikke være et støvfnug. Den last forduftede vist da vi flyttede på landet - heldigvis da. Og jeg tror du har ret i at vi med alderen kommer til at prioritere anderledes - og det er nok heller ingen skade til... ;o)