torsdag den 17. februar 2011

Mit dejlige barnebarn...

Jeg passer vores barnebarn i denne uge, fordi dagplejen holder ferie og de kære forældre har ikke rigtig optjent ferie endnu... efter endt barsel og uddannelse.
Men det er vel nok dejligt at passe ham, vi hygger og gør lige hvad vi har lyst til, og jeg tror bestemt også Christian Emil har det dejligt, han sover helt til kl. 8 om morgenen,  det plejer han bestemt ikke at gøre derhjemme...Så selvom han kun er 14 mdr. så kan han godt mærke at det er anderledes at være hos mormor og morfar. Han føler sig virkelig hjemme og går selv rundt nu, det hjælper på min ryg, da jeg kan ikke rigtig holde til at gå løfte ham... men nu kan han selv og vil selv... den lille charmetrold.


Islænderhopperne hygger sig også i sneen, de nyder at stå i dette hjørne af marken.. fordi så kan de holde lidt øje med hvad jeg laver inde i huset.. og omvendt... dejligt de er så tæt på.

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Det lyder til at I rigtig hygger jer... :o) Dejligt for den lille gut at ha' mormor og morfar, der kan passe ham, når ikke forældrene har ferie. Ellers skulle han vel ha' været i gæstepleje?
Jeg kan godt forstå du nyder dine dejlige heste udenfor vinduerne. Jeg har også udsigt til en flok; det er så hyggeligt - især nu hvor der er kommet sne igen. Det er ren idyl... ;)

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Hvor er han dog kær, bor de langt fra dig, siden du har ham om natten også, jeg tænker kan de dog undvære ham!!!!
Jeg har også feriebørn, men de er 6 og 8 år, så de har deres bærbare pc med, så det er jo nemt nu....
Inge

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Hej Britta og Inge

Ja det har været en dejlig uge med den lille mand, men nu er jeg også selv klar til ferie. Havde helt glemt hvor hårdt det er er at passe små aktive børn. Desværre har dagplejen ingen gæste dagpleje fordi den er privat, det er mor og datter der har fælles dagpleje. Det er et rigtig dejligt sted ude på landet med masser af dyr og plads til at udfolde sig. De skal faktisk i gang med at etablerer en privat børnehave... fordi stedet er så populært. Vi har ca. 30 km. ud til vores datter og svigesøn, men pga. deres arbejdstider var det nemmest for os at have ham her hele ugen. Forældre har sørme også været på besøg hver anden dag, og ja det har været hårdt for dem at undvære deres lille søn, men på den anden side tror jeg alle har haft godt af både ferie og feriebarn... den lille har jo været her med jævne mellemrum, så han anser vores hjem som hans andet hjem efterhånden.