søndag den 11. marts 2012

Man kan jo blive fristet.


Uha... hvor er det lang tid siden jeg har være på bloggen, og siden da er der sket rigtig mange ting i mit liv.
Jeg vil starte med at fortælle at i dag var jeg den heldige, der fik det tillids job af Hanne fra "Hannes" i Vejerslev, jeg skulle trække den heldige vinder af alle de skønne hjerter, der var med i legen brændende kærlighed hun havde i butikken. Men da jeg nu var kommet til butikken, blev jeg selvfølgelig fristet temmelig meget, da Hanne stod og gav en kunde en lyn forklaring på hvordan man syr Dounots, en skære og sy teknik indenfor patchwork. Til denne teknik og mange andre, er det en fordel at bruge skærepladen der kan dreje rundt, og den har jeg virkelig ønsket mig i mange år. Men så var der jo også den skønne firkantede lineal, den kan man da bare heller ikke undvære.  Og så oveni det hele, fandt jeg ud af et jeg da heller ikke kunne undvære de små udstansede firkanter på 3x3 cm. Det er faktisk første gang jeg har købt færdige pap firkanter, så det må være ok. 
Men men... jeg skulle jo bare købe traktor stof til et tæppe til mit barnebarn Christian Emil. Så ergo må hans tæppe blive med den nye skæreteknik, som jeg lige har lært i dag. Og pyt det jeg har købt i dag dækker de penge, jeg fik af min far i fødselsdagsgave i februar da jeg blev 50 år... Ja det var derfor jeg startede med at fortælle, at der er sket meget siden jeg sidst har besøgt bloggen.  
Min fødselsdag blev fejret med min egen lille fam. plus min far, til middag søndag den 5 februar. Vores søde naboer kiggede forbi om formiddagen, med blomster og vin.. dejligt. 
Nå da vi havde spist skulle Peter og jeg lige lukke nogle af vores heste ud, fordi det havde været dårligt vejr dagen forinden, og de skulle ind og tørres. De unge ville så stå for oprydningen, godt bytte synes jeg. Pludselig kommer der 3 biler ind på gårdspladsen og 3 hold gode venner, dukker op med lagkage kage og boller til aftermiddags kaffen... det rørte virkelig mit hjerte. Det er faktisk en tradition vi har haft igennem mange år, at til runde fødselsdage dukker vi uventet op og er med til at fejre fødselaren, en super hyggelig tradition, som jeg håber vi kan bevare.
Den store fest bliver til sommer ude i vores store staldbygning, som vi er i fuld gang med at renovere.

Og så har vi i nylon klubben også haft den årlige generalforsamling, men det bliver en anden dag jeg fortæller om den.

Og så skal jeg være mormor igen til september... HURRA

Stof til et tæppe til Christian Emil
Tasken følger med når man har brugt en lille formue hos Hannes.. den er bare så go´til rigtig mange ting.

3 kommentarer:

HANNES Patchwork sagde ...

Hej Gitte,
1000 tak for hjælpen med den store lodtrækning. Jeg er meget glad for at du ville og kunne komme. Og at du så lige fik "lidt i posen " også... gør jo ikke noget.. smiler..
På gensyn
http://hannesblog.dk/den-heldige-vinder-af-braendende-kaerlighed-blev.html
Hilsen Hanne

Håndarbejde skal der til sagde ...

Tillykke med barnebarnet der er på vej. Ser meget spændende ud det du fik købt. Jeg er ikke nået til at have fattet en dyt at det der endnu.. Men måske det kommer, synes jo det er helt vildt så flotte ting I dygtige kvinder kan få syet !

Hyggehygge
Marianne

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Hanne det var da hyggeligt at besøge dig, men det blev da godt nok også lidt dyrt... men det gør hobbyer til tider. Jeg tror jeg bliver rigtig glad for den roterende skæreplade, og håber jeg kan kan komme lidt igang med at bruge den i dag.
Marianne tak for din søde kommentar, hvis det er patchwork du mener, så skal du nok finde ud af det, det er en skøn hobby. Og jeg synnes også stadig der bliver lavet så utroligt mange flotte ting rundt omkring.
Rigtig go´mandag til jer alle der læser med her.