søndag den 22. januar 2012

Færdigt mdr. tæppe 2011

Så har jeg syet sidste sting på mit tæppe i dag. Det er en dejlig fornemmelse at se det færdigt, jeg startede jo på det for et år siden så det har faktisk fyldt meget her i mit værksted...  se mere info og følg projektet under etiketter

Tæppet er syet over pap og alt er også quiltet i hånden, og jeg må nok sige der ligger nogle arbejdstimer i det. 
Jeg er lidt stolt over tæppet, det er faktisk mit første store tæppe projekt og det bliver sikkert heller ikke det sidste, lige bortset fra at det har været meget hårdt for min ene skulder at quilte det.. desværre.

I starten var det egentlig min plan at det skulle være et rigtig dejligt slumretæppe derfor er der bomulds quiltevat i, men tror lige jeg laver det om til et væg tæppe så det kan hænge og pryde trappeopgangen til vores 1. sal. indtil videre.

1.40m x 2m


3 kommentarer:

Hanne sagde ...

Hvor er dit tæppe flot - det kan du være stolt af. Jeg ville også hænge det op, så flot som det er.
kh hanne

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak for dine søde kommentarer Hanne, det luner. Desværre har jeg ikke selv været for flink til at kommenterer indlæg her i bliógland, her på det sidste.. Det må jeg vist til at gøre noget mere i her i det kommende år. Det er jo hyggeligt...
:o))
Kram Gitte

Blæksprutten sagde ...

Nøj, hvor er dit tæppe blevet flot. Jeg er helt vild med farverne. Der er vist ikke noget at sige til at det har slidt på din skulder, med det arbejde du har lagt i det...;o)
Smukt...

Kh Britta