torsdag den 10. maj 2012

ChristiansEmils putte lege tæppe

Endelig... blev jeg færdig med mit barnebarns puttetæppe, det har været lidt tid undervejs, jeg har ikke rigtig været så aktiv i mit sy værksted igennem længere tid. Der har lige været så meget andet der skulle nåes. Tæppet havde jeg dog med, da vi havde den årlige udstilling i Gjern aftenskole her først april mdr. Jeg sad og syede på det i mit arbejdende værksted. Aftenskolenshttp://i46.tinypic.com/n3u8mf.png arbejder på at få et patchwork kursus i gang til efteråret, så der måtte lige lidt inspiration til. Jeg springer selv mit eget kursus i strømpenisser over igen igår, men har dog ikke helt opgivet at undervise i disse herlige finurlige væsner, som jeg holder så meget af. Jeg har bare trængt til at lave noget andet.. så derfor. Det er faktisk også utroligt tidskrævende, på en dejlig måde at blive mormor :)
ChristianEmils tæppe er efter eget design og ganske enkelt.Han er vild med traktorer så det skulle være bestandelen af tæppet. Men jeg synes også der skulle ske noget andet, så derfor blev "designet" med 9 indfældede kvadrater. Der er en lækker blød flees på bagsiden og tæppet er quiltet på maskine. I hvert feldt har jeg fri håndsquiltet rundt omkring 3 traktorer, med multicolor tråd. Hans navn har jeg applikeret på, og derefter syet med dmcgarn og tungesting i hånden.
Tæppet måler 116 x116 cm.

Næste projekt må være et putte/lege tæppe til mit kommende barnebarn, en lille prinsesse... det bliver bare så skønt at få endnu et barnebarn :)

3 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

Det tæppe er altså så skønt ;o) Heldig lille knægt, der skal forkæles med det... ;)
Jeg bli'r endnu engang helt benovet over hvor dygtig du er til den slags.

Go' weekend til dig og familien...
Kh Britta

Hanne sagde ...

Hvor er det altså sødt dit tæppe - de der traktorer er da guf for en lille dreng.
KH hanne

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Ja det er blevet et ret lækkert tæppe, og jeg tror han er meget glad for det... han er helt tosset med traktorer. Underligt at sådan en lille fyr, kan have så meget interesse for en ting. Han er virkelig en dreng med egen mening og holdning, det skal nok komme ham til gode som voksen. Og iøvrigt skal i have mange tak for de dejlige kommentarer, de luner.
Kh. Gitte