torsdag den 12. maj 2011

Skæve huse

Jeg har siden sidste efterår været igang med et stort projekt med blokke af skæve huse, det skal meget gerne ende ud i et rigtig flot vægtæppe der består af soduko huse, hvor hvert felt består af 9 forskellige skæve huse.
Projektet er et mdr. fra Quilt my design i Vejle, men pga. så mange ting, bla. det berømte mdr. tæppe fra Hannes og projekt barnebarn osv.osv... blev dette projekt sat lidt i bero... smiler.
Jeg vidste fra start at dette projekt ville blive meget tidskrævende, og bestemte mig for at det bare skulle være et rigtig hygge projekt, der meget gerne måtte tage et par år eller 3, så jeg også kan lave en masse andre spændende ting indimellem. Stofferne og farverne er fint afstemte, og lige mine farver.. så ja er dejligt projekt.
I går blev det fundet frem fordi Linette fra Quilt my design gæstede Freja Quilterne, og der skulle mine huse selvfølgelig med og arbejdes på. Jeg nød meget at få syet lidt på husene igen...
På nuværende tidspunkt har jeg næsten 3 huse færdige i første del, så ja der er rigtig meget arbejde endnu...

Dette billede har jeg lånt fra http://www.quiltmydesign.dk/
 hj. side, da jeg desværre selv glemte at tage et billede af det færdige tæppe. jeg kan se at på billedet mangler der en fin bort af træer og huse omkring hele tæppet,
den er bla. også med i pakken. 

1 kommentar:

Blæksprutten sagde ...

Nej, hvor er det en skæg idé. Mon mit skæve hus er imellem dem...? ;o) De huse er da rigtig sjove og meget anderledes end noget jeg tidligere har set. Er spændt på at se det færdige resultat... ;o)