søndag den 22. maj 2011

Hvor er det svært med de øjne.

Nu har jeg lavet 2 filt ansigter, og jeg er stadig ikke tilfreds med øjne og mund. Men hvor er det dog svært, for de er jo de dele på ansigtet der er med til at give det rigtige udtryk. Så der er ikke andet end at øve.. og som man siger øvelse gør mester, håber jeg !. Har lige læst mig frem til en anden teknik, den skal prøves i morgen. Jeg kan desværre ikke holde ud at være i mit værksted her i aften, der er kun 29 grader selvom vinduerne står åbne...lige i overkanten!. Gulvvarmen er så pokkers svært at regulerer, fordi nu er termostaten flyttet ud i et andet rum og det kræver ny indstilling... forleden var her kun 18 grader, det var lige i underkanten.. der må meget gerne være ca. 22 grader i rummet, det er fint til mig :).

5 kommentarer:

Jette sagde ...

Dine ansigter er da skønne ;o)

Skjold sagde ...

Jeg synes, at de er meget livagtige.
Rigtig gode lavet.
Dem kan du godt være tilfreds med.

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak Jette og Skjold
Efter at have kigget på dem et stykke tid nu, syntes jeg da også bedre om dem. Men det er faktisk ret svært når man ikke har filtet før, men også ret sjovt :))

Jan sagde ...

Kan forestille mig, at der ikke skal flyttes mange my på de øjne, før det gir et helt andet udtryk. Men de ser da godt ud, synes jeg :-)

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak Jan, ja der skal ikke meget til for at ændre udtrykket, men også lidt svært :o)