søndag den 8. maj 2011

Nylonernes filtedag.

Min første filtede taske... i hul form. Hanken er ikke lavet endnu, ved endnu ikke om den skal filtes.

Mit første filtede ansigt.. og det bliver bestemt ikke det sidste, for der er meget at lære endnu, og det er bare så utroligt spændende at modulerer med ulden.

I går lørdag var vi 8 friske nyloner samlet for at filte, og ja der blev filtet og filtet... vi havde inviteret Ragnhild Hansen fra Fyn til at komme og give os et indblik i filtens mangfoldige muligheder. Ragnhild havde sin datter Trine med, hun er ny udannet underviser og vil gerne have noget undervisning erfaring, så det var ren luksus og en alletiders dag. Der blev filtet sjaler i lange baner, en vest, 2 tasker, et ansigt og påbegyndt en kat. Vi havde faktisk så travlt og var helt fordybet i hver vores arbejde, at vi næsten glemte at snakke, hvilket er ret usædvanligt for nyloner som os. En stor tak til Ragnhild og Trine for jeres store tålmodig,  samt alt det i  fik lært os på den korte tid. Og tak for en rigtig dejlig dag til alle jer andre dejlige nyloner.
Gulla arbejder med sin frække kat.
Vibeke er ved at forberede sit sjal, efter hun er færdig med sin vest.

Lene arbejde på et sjal
Mona arbejder også på et sjal
Lone og Ragnhild arbejder med Lones sjal.
Lisbet og Line planlægger Lisbets sjal
Desværre er Birgit og Gitte ikke kommet med på billederne, vi kunne vist ikke hænge ved... smiler.
Dagen startede med rundstykker som Birgit så flot gav, selvom det var lidt under protest fra vores side. Vibeke havde også sin berømte solbærsnaps med, den er ved at være fast på programmet når vi mødes, den smager dejligt af solbær og ikke af snaps. 
Stor tak til jer begge for den fine forplejning.
2 kommentarer:

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Hvor ser det dog godt ud alt sammen, også hyggen kan jeg se....
Inge

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak Inge :) vi havde også en rigtig hyggelig dag. Og alle i nylon klubben er nogle søde og humør fyldte damer, der forstår at skaber hygge og god atmosfærde, samtidig med at vi formår at lave lidt indimellem.... smiler. Jeg er meget glad for fællesskabet.