torsdag den 28. april 2011

Taske i cykelslange.

Ja jeg ved godt jeg ikke har været på bloggen igennem længere tid, men jeg har bare ikke været særlig motiveret for at skrive... har sikkeret bare trængt til en lille pause.
Men nu er jeg tilbage og starter op med at vise min taske lavet af cykelslange. Det er den der er et billede af i et tidligere indslag, hvor jeg var ca. halvejs i processen. Jeg er meget glad for tasken og har allerede brugt den meget, den er blevet beundret fordi den er så speciel og unik...så det er skønt at have lavet noget andre også kan li. Hvor mange jeg vil lave af slagsen ved jeg ikke rigtig da det er temmelig hårdt for fingre med alt det fletteri. Der går ca. 3 cykelslanger til en taske, slangerne er blevet klippet op i 1 cm. brede stykker og derefter fletter jeg dem sammen.

3 kommentarer:

Skjold sagde ...

Den er bare rigtig smart. Hvem der bare kunne lave sådan en.
Jeg kan godt se, at der ligger noget arbejde i den. Super flot

Blæksprutten sagde ...

Den taske er da helt vildt flot. Og skønt at ha' noget alle andre ikke har, og så oveni købet hjemmelavet ;o)
Jeg har heller ikke blogget ret meget på det sidste; det er som om jeg er gået lidt i stå. Tror det er naturligt at det sker en gang imellem.

Go' torsdag aften til dig.
Britta

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak begge to for jeres roser, og ja det er en skøn taske, som er utrolig rummelig.
Dejligt at høre at det ikke kun er mig der er gået lidt i stå, og at det er helt naturligt. Men Britta vi har jo også meget at skulle følge med i på face book... smiler.
Varme sol hilsner fra
Gitte