torsdag den 13. august 2009

20 års fødselsdag


Så blev min yngste 20 år og hvilken dag. Hun strålede og nød sin runde dag - ja og hun er også ved at være godt rund om maven, så lille junior vokser som han skal.


Vi var kun inviteret de nærmeste i Pernilles fam. pga. de stadig har et økonomisk efterslæb som nyuddannede, så sviger fam. og de øvrige venner må lige vente lidt endnu. Vi var inviteret til spisning i aftes og var jo selvfølgelig meget spændte på hvad vi skulle have at spise. Først serverede de et stykke brød med laks og efterfølgende fik vi marineret vildsvine steg med stegte kartofler mm. det smagter bare så lækkert....så lækkert uhm.

Rene`min søn var kommet fra Århus for at hjælpe dem lidt i køkkenet, han er eminent i et køkken.... Så på det øverste billede ses føselaren Pernille, hendes bror Rene`og selvfølgelig Morten vores svigersøn.


Til kaffen skulle vi så have den lagkage som jeg havde bagt, MEN - men jeg havde glemt at få min flødesprøjte med og det var jeg meget ked af, da jeg elsker at pynte lagkage. Fløden kom på og alle de 20 lys - så den blev nu fin alligevel, men den skulle have set anderledes ud med dekorationen af fløde.1 kommentar:

jonna sagde ...

mmmmmmmmmmums ja den er dæleme go.... takker for opskriften da. lånte den lige i aften og blev vild med den
hold op den skal bruges da
knuz og tak Jonna Odense