tirsdag den 31. marts 2009

Her er så de 3 vordrende mødre.
Flugsail (broget) 4 år og skal have sit første føl midt i maj.

Sokka 9 år (sort broget) er mor til Flugsail og skal have sit tredje føl først i juni. hende har vi lånt ud til rugemor "følhoppe", ved at vi så til gengæld får hende redet og trænet, så vi selv kan ride hende til efteråret.

Ala´( jordfarvet) 7 år, hun er det første føl vi har avlet her på vores lille stutteri, hun skal føle sit andet føl først i maj.

Vi har desuden en musegrå/sort hoppe på 11 år, hun er også lånt ud til følhoppe, mod at hun bliver redet på samme betingelser som Sokka. Hun skal fole i juli og her håber vi bare på at alt går godt, og at hun får et fint føl. Pytla som hun hedder har været så meget igennem pga. en hingst der mishandlede hende, samt et ordentlig omgang tarmbetændelse i efteråret. Så derfor hun fortjener det bedste....
Indtil nu har vi selv avlet 6 super dejlige heste, med et godt temperament og forhåbentlig også rigtig gode rideegenskaber. Sidste år solgte vi en 4 års hoppe efter Pytla. Og det var ikke noget problem at ride hende til, hun er bare cool og meget børnevenlig. Hildur som hun hedder skal meget snart have sit første føl, det glæder vi os selvfølgelig også til at høre mere om når den tid er.

Ingen kommentarer: