mandag den 31. oktober 2011

Endelig endelig..


Nu er jeg endelig nået så langt, mangler kun at lave ophængs stropper, så den kan hænge på væggen.
Oprindelig skulle der have været syet ringe på, så kalenderpakkerne kan bindes fast under hver dato, men dem tror jeg jeg dropper til fordel for en gavesæk i hessian eller en strømpe. 24 pakker er tunge og tror de vil forvirre CE på snart 2 år.
Jeg har brugt lidt forskellige sy teknikker til kalenderen, bl. er hele midterpartiet applikeret på med tungesting syet i hånden.(stort arbejde). ChristianEmils initialer og hans fødselsår er håndbroderet med kontursting under den øverste nisse, og jeg har syet et flag ved den 22 pga. det er hans fødselsdag. Alle tallene er broderet i hånden med kuntorsting, mens alle hjerterne er syet på med maskin tungesting... fordi, nu er jeg blevet dus med min symaskine. Quiltningen er syet med frihånds maskinsyning í amøbe mønster på baggrundsstoffet.  Lukke kanten er syet på med maskine, men med usynlige sting på bagsiden.
Kalenderen skal hænge hjemme hos min datter, og jeg må da nok sige at jeg også meget gerne vil have en selv.. så måske vil jeg sy en igen til næste år, men det mestevil da blive syet på maskine.

5 kommentarer:

Siv sagde ...

Dette er den fineste adventskalenderen! Kjempefine stoffer du har brukt! Jeg holder på med min tredje kalender nå - er snart ferdig. :o)

Hanne sagde ...

Hvor er den blevet fin. Jeg kan godt forstå at du gerne vil ha en selv.
Kh hanne

Skjold sagde ...

Den er rigtig flot.
Jeg havde planer om, at skulle have syet en til mit barnebar på 3 år. Men ved ikke om jeg når det.
Måske til næste år?

Blæksprutten sagde ...

Hold da op hvor er den blevet flot; det må ha' været et kæmpe arbejde.
Selvfølgelig må du sy en til dig selv; sådan har jeg det også ofte Hvis jeg laver noget godt til andre. Så bli'r man så vild med det at man selv må ha' et eksemplar...

Tak for dine søde ord på min blog; jeg skal nok klare den... ;)

Kh Britta

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak for jeres søde kommentarer, det luner. Jeg syntes også den er blevet ganske sød. Jeg kan ligesom de fleste af jer, godt li AnnaKa mønstre, fordi de er anderledes og rigtíg søde.
Hanne blev lidt nysgerrig, kan se du kommer fra Silkeborg, jeg er fra Gjern... lidt pudsigt :o)