torsdag den 17. marts 2011

Flower power dækkeservietter

Ja enten så kan man li dem eller også syntes man de er grimme... det er en smagssag.
Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle bruge de flotte orange pang farvede stoffer til, da jeg købte dem hos HANNES, men da jeg er ret glad for at sy dækkeservietter efter mit mønster her .... ja så blev det selvfølgelig det stoffet skulle brugses til.
4 stk. dækkeservietter til den blå trold.

4 kommentarer:

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Wau, jeg kan altså også godt li' det mønster, her prøvet at sy en i hånden, det er godt nok besværligt, du syr dem da på maskine ikke?
Inge

Blæksprutten sagde ...

Nogle kan li' noget, og andre kan li' noget andet; det er jo godt at vi er forskellige, og at der er noget for enhver smag...
Jeg er helt vild med dine dækkeservietter; de er SÅ skønne... ;o)
Jeg har faktisk overvejet at lave nogle selv; mon ikke jeg selv kan kreere et mønster?

Go' torsdag...
Britta

Berit sagde ...

De er da rigtig fine.

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak alle sammen, ja det er et fantastisk mønster. Det er et mønster jeg har lavet om til mit hjerter/blomster design....det må man gerne når det er over 30%, så nu er det mit mønster...smiler. I design verdenen stjæler man også ideer med næb og klør, så det er tilladt. Blomsten fandt jeg på Marias blog, i hendes Harmoni bom som er lige til at printe ud. Det er iøvrigt en rigtig flot bom, overvejer at sy den på et tidspunkt, langt ud i fremtiden.Har set du har syet den Berit, og den er bare så fin.
Og ja i starten syede jeg i hånden, men nu foregår det altså på maskine.
Ritig go´torsdag til jer også.