søndag den 28. november 2010

Mit dejlige barnebarn og en tittetrold.
Torsdag i denne uge blev Christian Emil lidt sløj, han var lidt varm og næsen løb... og - så er det jo skønt at jeg lige pt. for tiden er hjemme for tiden. Jeg hentede ham så han kunne være her alt imens mor og far gik på arbejde. Men en dag blev pludselig til 4 dage og det har bare været så hyggeligt. Selvom det har været lidt hårdt indimellem så gør det ikke spor, pga. det er noget helt specielt at passe ens barnebarn, det gør ikke noget det roder og man selv kommer i bad og får tøj på langt hen på formiddagen...  julepynten kommer sikkert nok op alligevel osv... på et tidspunkt!!!.
En aften efter han var blevet puttet, gik jeg over i mit værksted imens morfar passede ham, for bare at være en anelse kreativ... det kom der sørme en tittetrold ud af. Billedet er dog ikke blevet så godt, trolden er noget mere charmerende i virkligheden.

Jeg er desuden igang med 4 tittenisser, derudover syr jeg også lidt på en jule patchworkløber, men jeg tror ikke "den" når at blive færdig til denne jul... måske næste jul.
Jeg har selvfølgelig valgt at sy den på den mest besværlige måde... med håndsyede tungesting og kontursting rundt omkring applikationerne.... det er sikkert fordi det er så dejligt at broderer... og det er så længe siden jeg har haft gang i broderiet.

Og så er der lige den der julekalender til Christian Emil, den skal han meget gerne have til næste jul.. han ved jo ikke rigtig hvad julen betyder i år, så det går denne gang. Ergo jeg skal bare sy julepatchwork først i det nye år, det er rart at have noget at se frem til :o)....det skal være en overraskelse.

Ingen kommentarer: