Vi i nylonklubben forstår at hygge os, så her er lige et par opskrifter mere, på det lækre brød vi fik til kaffen i dag. Og det smagte bare smums... uhm.... godt.
Ingers Æblekage
250 g. sukker
250 g. margarine
røres godt sammen
2 æg
250 g. mel
3 strøgene tsk. bagepulver
Halv delen af dejen bredes ud i bunden af en smurt springform.
Fyld formen op med æblebåde, drys med kanelsukker og 100 g. rosiner.
Resten af dejen smuldres på oven på æblerne.
Bages ved 170 g. i ca. 1 time og et kvarter.
Vibekes kringle
3 dl. kold mælk
1 pk. gær
1ss. sukker
ca. 400 g. mel
Æltes sammen
300-400 g. margarine æltes i til sidst
Fyld
f.eks creme, knuste makroner, remonce. rosiner, chokolade.
Dejen kan laves dagen før og stilles køligt.
Ingers Æblekage
250 g. sukker
250 g. margarine
røres godt sammen
2 æg
250 g. mel
3 strøgene tsk. bagepulver
Halv delen af dejen bredes ud i bunden af en smurt springform.
Fyld formen op med æblebåde, drys med kanelsukker og 100 g. rosiner.
Resten af dejen smuldres på oven på æblerne.
Bages ved 170 g. i ca. 1 time og et kvarter.
Vibekes kringle
3 dl. kold mælk
1 pk. gær
1ss. sukker
ca. 400 g. mel
Æltes sammen
300-400 g. margarine æltes i til sidst
Fyld
f.eks creme, knuste makroner, remonce. rosiner, chokolade.
Dejen kan laves dagen før og stilles køligt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar