tirsdag den 18. september 2012

Mormor igen :)

Min datter fødte lørdag den 15 september kl. 14.14 en yndig lille pige der
vejede 3870 gram. og 53 cm. lang.
Hun er bare så fin og velskabt, hun sover og spiser som hun skal så det er bare lige efter bogen. Storebror kigger noget på hende og tænker sikkert hvad hun er for en lille størrelse der ligger der i mors arme.
 
 Hun er kedelig, tror jeg han tænker! hun kan jo ikke lege med mig.

                                    Den stolte mormor
 
Pernille beundrer sin dejlige datter sammen med sin onkel Henrik

                              Storken er fløjet til Them
Vuggen har stået  klar i flere dage, den er helt fra min store søn blev født i 1985 og Pernille har selv lagt i den i 1989. Min mor har syet betræk og lavet selve monteringen  af vuggen, jeg synes virkelig det er et stort arbejde hun har lagt i den, jeg synes i hvertilfald det har taget noget tid at vaske det hele og gøre den klar igen til endnu et barn. Så jeg sender hermed min mor en kærlig tanke deroppe i himlen og håber hun følger med i det hele hernede på jorden. Selve den flettede vugge er noget ældre, men hvorfra den stammer ved jeg desværre ikke.

Min mor nåede kun at broderer Rene`s navn på den,

 men jeg har fulgt op på det og broderet Pernille og ChristianEmils navne på.
Næste navn der skal broderes på himlen er også et rigtig sødt... LAURA som den lille pige skal hedde.2 kommentarer:

Pia sagde ...

Tillykke.
Med hensyn til vuggen så har vi en næsten magen til i vores familie. Mine forældre købte den da jeg blev født i 1970, og siden da har alle familiens sovet i den.

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Det er godt med traditioner i familien, det må også være ret sjovt for dig at du har lagt i jeres vugge. Så måske er denne her vugge også fra den tid, mine forældre har jo købt den brugt, uden kontering mm. Har i stadig den samme himmel og flæser mm.,fra da du lå i den?.