søndag den 12. december 2010

En lang skæv nisse pige...

Denne søde lange nisse pige er jeg lige blevet færdig med, hun er da blevet meget sød. Hun passer til det lange juletræ jeg syede forleden dag. Jeg tror min datter skal have dem plus et sæt mere, til hendes 2 køkkenvinduer.
I går fik jeg lavet en del juledekorationer, jeg fik lavet 4 til mig selv, 3 til min datter og en enkelt til min far.
De 3 til min datter gjorde stor lykke, pga. hun hun arbejder i forretning og det er jo lidt hårdt i denne tid, med de lange åbningstider mm. Så er det vist det mindste jeg kan gøre at hjælpe den unge fam lidt. her i julen.
Desværre glemte jeg at tage billeder af dekorationerne inden hun fik dem med hjem.... ærgeligt for de er ret flotte.

2 kommentarer:

Blæksprutten sagde ...

De er altså så skægge - både juletræet og nissepigen... Jeg er sikker på at de vil gøre lykke li' som dekorationerne, som jeg slet ikke tvivler på er super flotte.
Min datter arbejder osse i butik; hun er altid helt ødelagt omkring jul. De lange arbejdsdage og arbejdssøndage, og alt det man skal ved siden af; det er noget der trækker tænder ud. Ikke underligt, hvis de trænger til ferie efter nytår... ;o)

God tirsdag aften...

Britta

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Ja de er lidt sjove og anderledes.. håber bare min datter kan li dem.
Det er da også ret hårdt for din datter med butiksarbejde, hvilken forretning arbejder hun i?. Min datter har siden hun var helt lille, elsket at lege butik med kasseapperat mm.- hun pakkede alle hendes legesager ind, så det til tider var lidt uoverskuligt at rydde op, men hun hyggede sig og det var jo hovedsagen.
Hvor kan jeg finde dig på facebook?.
Også god aften herfra, med en meget spændende hådboldaften. Jeg plejer normalt ikke se håndboldt syntes det er ret spændende at følge damerne.
Gitte