torsdag den 4. august 2011

Julekalender til Christian Emil

Ja det er lidt underligt at tænke jul lige nu her midt i sommerheden.
Men for snart 3 år siden købte et mønster af AnnaK "Nissemors jul", men jeg syntes det virkede så uoverskueligt at komme igang med det, så derfor har det bare lagt og samlet støv, indtil Eva fortalte mig om en let teknik hun havde lært på et kursus.
I tirsdags købte jeg stof til stige og baggrund hos Hannes, alt det andet stof er fundet frem fra mit lille lager af julestoffer.
Onsdag formiddag kiggede Eva forbi og viste mig hvad teknikken gik ud på, jeg nåede at få alt strøget på baggrundsstoffet i går, og her til aften har jeg fået syet rundt omkring den første nisse, samt stigen med håndsyede tungesting. Omkring stigen med nisserne, skal der være 24 hjerter syet på 24 blokke i 2 forskellige og brunlige stoffer, som det stigen er lavet af. Håber den bliver rigtig fin når den er færdig.
Det er planen jeg vil applikerer Christian Emils navn, samt hans fødselsår på kalenderen, så den bliver  hans personligt.
Sidder lige nu og tænker på om jeg skal fortsætte med at sy på kalenderen eller om jeg skal sy på mit mdr. tæppe istedet, jeg er i fuld gang med den sidste række. Derefter skal jeg lige have syet de sidste kanter på inden jeg kan komme igang med selve monteringen og quiltningen.... Tror jeg vil sy lidt på begge projekter på skift.

Sommerferien har været dejlig og der kommer sikkert lidt fortælling og billeder fra den skønne tid. Lige nu skal der syes....

1 kommentar:

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Uha den har jeg også på lager!!!