tirsdag den 14. juni 2011

Nu er bagbekædning, indlægvat og quiltetråd til mdr. tæppet købt.

Det har været en svær beslutning at vælge farve til bagbeklædningen, men valget blev det flotte knækkede hvide stof. Til indlægsvat har jeg besluttet det skal være den dejlige bløde bomuldsvat, pga. nu har jeg lagt så mange timer i at sy det hele sammen i hånden og så vil jeg godt gi´lidt mere for at få noget lækkert vat indeni. Jeg skal jo putte mig i det skønne tæppe her til vinter (og så må Peter altså skrue ned for den gulvvarme så jeg kan fryse lidt. .. he he. Og dog.. for så bliver jeg jo også nødt til at sy et tæppe til ham og resten af fam. når de er på besøg... får helt sved på panden.
Oveni handlen fik jeg denne fine taske af Hanne, den er rigtig dejlig at have med på besøg, når sytøjet skal med, eller til håndklæder og lagner når man skal til massør, eller som indkøbstake.. osv osv.

6 kommentarer:

"HANNES" sagde ...

hej
Ja det bliver dejligt når dit flotte patchwork tæpper bliver færdig... smiler

Skjold sagde ...

Det ser flot ud dit tæppe.
Jeg har selv meldt mig til, men gået i stå. Var lidt i tvivl om, hvorvidt det var mig med de farver, men resultatet bliver flot. Jeg må vist til at i gang.

Inge fra Kludenyt.dk sagde ...

Ja det er da vist et godt valg du har gjort.....

Blæksprutten sagde ...

Jeg kan godt forstå du prioriterer sådan til dit tæppe; skal det være lækkert, skal det være RIGTIG lækkert... ;o)
Jeg glæder mig til at se det færdige resultat; er sikker på det bli'r superskønt...
Men, ja, tæpper til hele familien; så kan du da vist arbejde dig til varmen... ;)

Fortsat god fornøjelse med projektet...

Kh Britta

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Tak.. ja jeg er super tilfreds med valget, men ved selvfølgelig også godt det bliver svært at holde rent, men det går nok. Har en gæsteseng som det måske skal pynte på i fremtiden, men først skal jeg putte mig under det her i den kommende vinter, "hvis" jeg når at blive færdig med quiltningen.

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Hej Britta jeg havde slet ikke set din kommentar før efter jeg havde svaret de andre.
Ja det er vist en ret stor opgave at sy tæpper til alle, men jeg burde jo gøre det en gang i fremtiden, sådan de alle har et tæppe fra mig... hmmm. Mit barnebarn skal stå øverst på listen, men først skal han have en fin julekalender fra mormor.
Rigtig god dag til alle der kigger med.