lørdag den 30. januar 2010

Super godt kursus med Lone Schaadt i kurvede former.

Det er det øverste billlede jeg er gået igang med.
Måske syr jeg mere til i højre side, sådan det kommer til at ligne dette med redehullerne.


Billedet er kopieret fra Lone hjemmeside, fordi jeg selv glemte at tage et billede i farten på kurset... Håber det er ok med dig Lone?, selvom jeg ikke har fået din tilladelse til at kopierer det og vise det her på min blog.

Men jeg bliver nødt til at vise, hvad jeg er påbegyndt på og det er dette patchwork billede af en sø papegøje Poffin. Lone har selv designet opskrift samt billedtæppe, er den ikke bare flot!.
Det er også lidt af en udfordring, pga. der er rigtig mange små dele at tage stilling til... udover puffins nåede jeg at lave en lille sy prøve, for at afprøve teknikkerne.
Jeg kan kun anbefale jer læser at deltage i et eller flere kurser med Lone. Det er enormt hyggeligt og Lone er en meget faglig, dygtig og inspirerende lærer der virkelig kan sit kram. det bliver bestemt ikke sidste gang jeg skal med på et kursus og glæder mig allerede til det næste.
Kig forbi hendes hj. side og lad dig inspirerer.

3 kommentarer:

lone s sagde ...

Kære Gitte!
Selvfølgelig må du bruge mine billeder på din blog og din hjemmeside - du har jo henvisninger på ;o) Tak for det og tak for dine søde ord om kurset. Det er jo altid dejligt at holde kursus for så motiverede og positive kursister!
Både din hjemmeside og din blog giver meget inspiration og jeg vil glæde mig over at læse begge dele i fremtiden.
Mange hilsner
Lone Schaadt

http://troldeognissemager.blogspot.com/ sagde ...

Kære Lone

Også tak herfra mm. og fordi jeg må bruge dine billeder her på bloggen. Det er godt at høre du er kommet godt hjem, helt herovre fra det jyske. Og håber ikke det var en alt for lang tur i toget hjem.
Glæder mig enormt meget til at arbejde videre på mit billede, er faktisk gået i mit værksted nu for det samme.
Ps. det næste skal være et islænder billede med træer og vores lille bæk i baggrunden, sååå du må meget gerne gå i tænkeboks... he he.
Mange sy hilsner fra
Gitte

"HANNES" sagde ...

Hej både Lone og Gitte.
Sikke nogle flotte billeder og uha jeg glæder mig allerede til Lone og Vikki kommer til Vejerslev her i april.
Og Gitte husk lige at tage det færdige billede med herover næste gang......
Hilsen Hanne
www.hannesnetbutik.dk