tirsdag den 21. august 2012

Tro det eller ej...

Men jeg har sørme strikket og hæklet her i den senere tid, ved ikke hvad der lige er gået af mig, men det har været skønt at få gang i pindende igen efter flere års pause. Desværre kan det også mærkes i mine skuldre og arme, jeg lider af slemme muskel spændinger som kommer af af at sidde med pindende og det er faktisk grunden til at jeg måtte fravælge strik på seminariet..."desværre" for jeg holder utroligt meget af garn og savler hver gang jeg ser et flot strikke eller hækletøj.

Den lille hæklede børnevest fra famile jorunalen kunne jeg simpelthen ikke stå for, så derfor har jeg hæklet denne "prøve" vest her i de sidste par dage. Jeg havde 2 nøgler ægyptisk bomuld "Fiorella" på lager en hæklenål nr. 5.  Og så gik jeg bare igang, men det er vist ikke helt hen i vejret efter at skulle være en str. 2 år, den kunne godt ha´været lidt længere, men desværre kunne garnet kun række til denne længde. Et par små fejl har også sneget sig ind, men det er vist kun mig der kan se dem..smiler
Næste gang den skal hækles bliver lidt mere målrettet efter str. og garn og uden fejl.

Opskriften her er til fri benyttelse, jeg har selv fundet den på facebook i en gruppe der hedder strikke og hækle tøserne, iøvrigt en rigtig inspirerende gruppe at være medlem af.


Drengeblusen her er selvfølgelig strikket til Christian Emil af en lækker tynd uld garn "sisu  www.sandnesgarn.no", den er næsten lige blevet færdig så den er hverken vasket eller presset endnu. Trøjen passer ham på en prik, så jeg håber virkelig han får rigtig meget glæde af den her i efteråret og den kommende vinter. Han har selv fulgt med i hele strikke processen så nu ved han godt hvordan man strikker en trøje. Det er utroligt at han allerede bliver 3 år til dec. og skal starte i børnehave til januar...
Tiden flyver jo bare afsted og inden vi får set os om, skal han i skole den lille skønne dreng.

Nu er tiden vist også til at blive færdig med baby tæppet, mangler lige at sy kanter på hele vejen rundt i hånden,  men jeg har endnu ikke fundet noget vlies til bagsiden,  regner med at besøge stof og stil en gang i den nærmeste fremtid. Baby skulle gerne komme til verden inden for de næste 4 uger... OG jeg glæder mig bare så meget til endnu et barnebarn, det er bare noget af det bedste der kan ske i ens liv.. skøøønt.