søndag den 24. juni 2012

Vinhønseri....

Ja der er gået helt hønseri i den her hos mig i weekenden. Jeg har lavet 2 vinhøns der skal bruges et studenter gilde i morgen, bestillingen lød på en lys til hvidvin og en anden til rødvin. Og da jeg havde det ternede stof på lager blev det valgt til opgaven. Hønsene ender nu med at blive til en indflytter gave som betaling.. Lyder lidt underligt, men da modtagererne har en sådan til gode, kan de jo ligeså godt få et par vinhøns....
Håber der vil blive nydt rigtig mange gode glas vin fra hønsene.. og de kan li`deres lidt spraglede udseende, det må være sommerhøns.

onsdag den 20. juni 2012

Tæppe til kommende baby

Nu varer det ikke længe inden mit næste barnebarn kommer til verden, Min datter er sat til at føde midt i september, så der er ikke langt igen. Derfor er jeg nu gået igang med et tæppe til den lille ny, stoffet har jeg fundet hos Hannes og synes selv det er lidt sødt' men måske også lidt anderledes. Men sådan er jeg jo, vil gerne lave noget specielt. Her er alle stykkerne riet på pap og klar til at blive syet sammen, måske skal der lige rokers lidt rundt på de søde dyremotiver inden det hele bliver syet sammen. Jeg har valgt at sy det hele over pap, selvom det tager noget mere tid, men jeg synes det er hyggeligt at sidde og sy noget i hånden.