mandag den 20. juni 2011

Billeder lavet af servietter med broderi.


Disse to billeder har jeg lavet på bestilling, og endelig har jeg fået dem monteret så fint i ramme.
Jeg fik udleveret 2 servietter som jeg så skulle lave 2 sommerhus billeder ud af. 
Servietter har jeg limet på lærred med vliesofix, og efterfølgende malet med tekstil medium lim. Dernæst har jeg broderet med forskellige broderi sting for at skabe lidt liv på billedet.
I morgen formiddag kommer Inga og henter dem, håber de vil pynte flot i hendes låne sommerhus.
Jeg syntes de er blevet rigtig søde og oser af hav og sommerferie.

torsdag den 16. juni 2011

Og en blå og hvid DHU

Ja, jeg kunne altså ikke dy mig, måtte sy en i blå. Den blå farve har jeg faktisk ikke syet meget patchwork i, men derimod har jeg igennem årene syet meget tøj i blåt... og jeg er meget glad for at gå i blåt tøj, så det er lidt underligt.
Men nu skal der syes lidt i blå, fordi så kan mit øje vænne sig til denne farve, da jeg jo gerne skal i gang med noget til mit barnebarn på et tidspunkt.
Jeg og mange andre venter spændt på hvilken opgave vi får på lørdag af Hanne :o).

tirsdag den 14. juni 2011

Nu er bagbekædning, indlægvat og quiltetråd til mdr. tæppet købt.

Det har været en svær beslutning at vælge farve til bagbeklædningen, men valget blev det flotte knækkede hvide stof. Til indlægsvat har jeg besluttet det skal være den dejlige bløde bomuldsvat, pga. nu har jeg lagt så mange timer i at sy det hele sammen i hånden og så vil jeg godt gi´lidt mere for at få noget lækkert vat indeni. Jeg skal jo putte mig i det skønne tæppe her til vinter (og så må Peter altså skrue ned for den gulvvarme så jeg kan fryse lidt. .. he he. Og dog.. for så bliver jeg jo også nødt til at sy et tæppe til ham og resten af fam. når de er på besøg... får helt sved på panden.
Oveni handlen fik jeg denne fine taske af Hanne, den er rigtig dejlig at have med på besøg, når sytøjet skal med, eller til håndklæder og lagner når man skal til massør, eller som indkøbstake.. osv osv.

mandag den 13. juni 2011

1. del af Hannes hemmelige internet.mønster DHU (del hver uge i 6 uger).


Så er min uges opgave syet, jeg har valgt de grønne stoffer i  (?), jeg ved jo ikke hvad det skal blive til. Så det er meget spændende hvad det bliver til om 6 uger.

torsdag den 9. juni 2011