lørdag den 26. marts 2011

Nylonerne på udflugt

Stikord til udflugten.... Håndarbejds messen  i tråd med tiden i Middelfart

rasteplads i Skærup 9.30 - rasteplads i Strib 9.40 ???
vejlebroen, hvor var den ???
gl. lillebæltsbro kontra ny lillebæltsbro ???
flove... moppet
pose på toilet
flade af grin
godt med en gps
masser af uld,stof og andre dejlige materialer
trætte ben og væskeunderskud
masser og masser af snak
strejkede kamera
Ingers dejlig boller, nydt på græsplænen v/flagstangen...men hvilken flagstang?.
smuldret stjerneskud, det kan man bare ikke serverer, byttet til smørrebrød

Stikordene er lidt svære at forså hvis man ikke var med....hi hi...ha ha....ho ho, men de er gode at ha´til næste års generalforsamling.

tirsdag den 22. marts 2011

3 del er nu syet.

Ja så er 3 del syet af månedstæppet....det ser allerede smukt ud.
Nu er der 9 dage tilbage til næste pakke dukker op, i den tid må jeg vist hellere se at få lavet nogle af de ting der ligger og venter på at blive påbegyndt.
Bla. 2 sommerhus billeder til Inga, og en viking.... ham har jeg lidt svært med at komme igang med, måske er det fordi jeg ikke normalt laver de teknikker på den her tid af året.... måske kan jeg lave en aftale med Susanne, så han må vente til hen på efteråret, når jeg finder nisse og trolde materialerne frem igen.
Ups jeg skal da huske at sy noget tøj til Christian Emil, bla. nogle hatte, de er næsten umulige at opdrive på denne tid af året...udsolgt alle steder. Og så skal han også ha´en ny heldragt til at lege i udenfor... såååå mormor kom igang.

torsdag den 17. marts 2011

Flower power dækkeservietter

Ja enten så kan man li dem eller også syntes man de er grimme... det er en smagssag.
Jeg vidste ikke rigtig hvad jeg skulle bruge de flotte orange pang farvede stoffer til, da jeg købte dem hos HANNES, men da jeg er ret glad for at sy dækkeservietter efter mit mønster her .... ja så blev det selvfølgelig det stoffet skulle brugses til.
4 stk. dækkeservietter til den blå trold.

fredag den 4. marts 2011

Ægte retro...

Er det ikke bare flot?, dette skønne retro fad. Det er en gave til mig fra min far, mine forældre fik det i bryllupsgave i (vistnok) 1958... jeg har ikke helt styr på årstallet lige nu, og vi glemte helt at snakke om det. Det må jeg lige huske næste gang jeg besøger ham.
Jeg syntes fadet er noget helt specielt, da det jo altid har fulgt mig og fam.... Nu må jeg endelig passe rigtig godt på det i tiden frem, måske kommer Christian-Emil en dag og gerne vil have det... og så går det vider til næste generation osv.
I år er det 10 år siden min mor døde, det er utroligt som årene er gået.. og det er et stort savn hun ikke er her mere, der er så meget jeg gerne vil fortælle hende, især omkring hendes dejlige oldebarn... men jeg ved hun følger os alle et sted deroppe :).

onsdag den 2. marts 2011

3 del... samt det orange

Endelig dumpede 3 del af månedstæppet i postkassen i går.
Jeg har gået og glædet mig her den sidste uge, fordi det er ret så hyggeligt at være med i dette projekt. 

Der er bla. en gruppe "månedstæppet" på facebook der gør det endnu sjovere, fordi vi udveksler erfaringer og kommentere hinandens arbejder.

En anden gruppe på facebook, der henvender sig til dem der syr patchwork, hedder "patchwork for alle". Et rigtig godt forum hvor man kan lægge billeder ind af sine arbejder mm.  og evt. selv blive inspireret.

Det orange stof på billedet er faktisk 4 dækkeservietter jeg er ved at sy på maskine til den blå trold. Fik sådan en lyst til at lave noget med pang farver. Desuden har jeg lavet en masse 6 kanter af resterne.. ved ikke hvad de skal bruges til endnu.... orange er jo lidt af en skrap farve.

3 del af månedstæppet der ligger på bakken er klippet og skåret og klar til at ri....fjernsyns arbejde de næste par aftener.