søndag den 26. december 2010

Så er min DHD også færdig

Den er da blevet ret sød så den skal bestemt ikke foræres væk, men pynte så smukt her i huset fremover.
Min fine nye lysedug....




fredag den 24. december 2010

Rigtig glædelig jul til alle her på bloggen

Disse smukke billeder fra et hus  lidt uden for byen, det er simpelhen så flot, ligesom et rigtigt juleeventyr.
Og det er desværre ikke mit hus :o(.
Min mand kunne lige overse at hænge 2 julekæder op i træerne udenfor, men de skaber jo også hygge




mandag den 20. december 2010

Christian Emil den charmetrold....

Jeg passe  barnebarn i denne uge fordi hans dag plejmor holder ferie... og så er det jo "heldigt", at jeg ikke lige går på arbejde i denne tid, og har den mulighed for at træde til når der er behov.
Her i formiddag har vi været inde pga. temp. er nede på 7,3 grader...uha ret koldt. Men jeg overvejer om vi ikke skal pakke os rigtig godt på og gå en tur ud i kulden, det vil vi vist have godt af begge to.

Her er lidt stemningsbilleder af den lille fyr som er begyndt at lugte lidt bagtil... så nu er det vist en ren bagdel og en masse ude tøj der kalder. Morgen solen er lige begyndt at titte frem på det ene billede.







torsdag den 16. december 2010

Så er den 16 del syet på DHD og hvad mon der nu skal ske?


Og så er min datters julepynt klar til ophængning.
2 nisser samt 2 træer,
glæder mig til at se om de passer til hendes små bondehusvinduer i pandekagehuset.

søndag den 12. december 2010

En lang skæv nisse pige...

Denne søde lange nisse pige er jeg lige blevet færdig med, hun er da blevet meget sød. Hun passer til det lange juletræ jeg syede forleden dag. Jeg tror min datter skal have dem plus et sæt mere, til hendes 2 køkkenvinduer.
I går fik jeg lavet en del juledekorationer, jeg fik lavet 4 til mig selv, 3 til min datter og en enkelt til min far.
De 3 til min datter gjorde stor lykke, pga. hun hun arbejder i forretning og det er jo lidt hårdt i denne tid, med de lange åbningstider mm. Så er det vist det mindste jeg kan gøre at hjælpe den unge fam lidt. her i julen.
Desværre glemte jeg at tage billeder af dekorationerne inden hun fik dem med hjem.... ærgeligt for de er ret flotte.

12 del af "Hannes DHD juleleg"....

Så er 12 del færdig og syet sammen med de andre dele... jeg syntes den er blevet rigtig flot, det en sjov juleleg Hanne har lavet her. Og sikke alt den tid hun har har brugt på at lave de udførlige syvejledninger, så alle kan følge med, lige fra nybegynder til øvede.
Jeg syntes du skal have STOR TAK "HANNE" FOR DET STORE ARBEJDE, du gør for at andre kan have det sjovt og hygge sig med DHD  her op til jul.
Det er da også hyggeligt at følge med i hvordan andre laver syr opgaven.


Juletræet jeg har syet her, er lidt sjovt for det er både skævt og langt.... der kommer mere om det senere...

RIGTIG GOD SØNDAG TIL ALLE HER I BLOGLAND :o)

tirsdag den 7. december 2010

Flot snelandskab - selvom solen står lavt.



Jeg har lige været ude og tage billeder her i eftermiddag, og selvfølgelig løb kameraet tør for strøm... det gjorde det også sidst da jeg ville tage billeder, men alligevel glemte jeg at sætte det til opladning.
Nu står det nok så nydeligt i sin oplader.
Det var flot derude... og mine dejlige islænder hopper fik jeg da også lige overtalt til at komme lidt ud af stalden. Her står Ala´og vil snakkes med, hun er iøvrigt til salg hvis der er nogen der er interesseret. 
Hun kan ses i menuen under heste til salg.... vi har ikke gjort så meget for at sælge hende, det er lidt svært når man selv har taget imod hende ved fødslen, men hvis hun kommer et rigtig godt sted hen er det ok.

mandag den 6. december 2010

Juleløber - glæder mig til julen 2011

Denne juleløber som startede jeg på sidste jul, er ved at være godt på vej, nu har jeg da fået syet en del på i den ene ende af dugen... begge ender skulle gerne blive ens. Honningkagehuset og det ene honninkagetræ har fået glassur på (bommuldsgarn syet på med nedlagt syning. Mønstret er fra den svenske designer Anna K, og jeg blev helt solgt da jeg så det sidste år. Men jeg gik jo bare igang uden rigtig at tænke mig om, så derfor syr jeg alle de applikerede dele på med túngesting, selvfølgelig i hånden... det kunne gøres noget nemmere på maskine... men jeg skal åbenbart altid vælge den mest besværelige løsning.
Det er da ganske hyggeligt at sidde og sy det hele i hånden, men det tager jo en krig inden jeg bliver færdig... så nu kan jeg kun glæde mig til at jeg forhåbentlig har en fin ny løber til spisebordet til næste jul.

søndag den 5. december 2010

Sådan.... Hannes DHD

Endelig fik jeg tid til at komme igang med Hannes spændende julepatchwork DHD.
Fandt noget stof i mit lille lager af patchwork stoffer... det lyse og røde stof er købt hos Hannes, den grønne har lagt på lager i nogle år, og da jeg har ikke så meget grønt tilbage blev det til denne, men der er desværre ikke nok til bagbeklædningen.
Jeg har haft ret travlt da det jo allerede er den 5 så jeg har syet det hele her i eftermiddag, alt imens jeg har hørt Nynne 4... den er i øvrigt ret go`.
Oprindelig skulle jeg i dag have været ude i gård butikken, den blå trold og have siddet og arbejdet i et arbejdende juleværksted. Men pga. snevejret er vi sneet inde, men det gav jo så mig en fin mulighed for at komme igang med Hannes DHD.
Mon det ender ud i en julestjerne?... glæder mig til at sy lidt hver dag på projektet frem til jul.