søndag den 21. marts 2010

Færdig Puffin...


Endelig, endelig fik jeg taget mig sammen og blev færdig med min Puffin.
Jeg har det bedst med at arbejde under pres... og da billedet skal udstilles på den årlige udstilling i Gjern aftenskole om 8 dage, måtte jeg jo se at blive færdig... det er den så nu. Jeg er selv tilfreds med resultatet, og så kan det vel ikke blive meget bedre.
Bagsiden er syet som en kuvert lukning - dvs. den er syet hele vejen rundt på maskine og vendt ved at klippe et kryds i bagbeklædningen. Men for at dække det op klippede kryds har jeg syet et hjerte og strøget det på med flisofix.

søndag den 14. marts 2010

Generalforsamling hos nylonerne





Så er der gået et år igen og den årlige generalforsamling har været på dagsordenen i dag.
Vi var 8 fremmødte, så det er da ret flot her i denne travle forårstid.
Det meste af formiddagen gik med fælles formiddagskaffe og generalforsamling. Til tider var det lidt svært at fastholde så mange snakkende damer, til de vigtige emner indenfor dagsordenen, men vi nåede det da lige det vi skulle inden kl. 12 - hvor Gulla desværre måtte videre til andet gøremål.
Herefter gik vi i gang med at vise vores hver især håndarbejds sysler frem. Det var spændende at se hvad de andre arbejder på for tiden.
Desværre måtte Ingrid også videre til andet, så hun nåede ikke at smage de lækre tærter som Birgit og jeg havde bagt til den lidt sene frokost. Hun havde endda bagt den lækreste lagkage til os, som bare var det ypperste.. uhm ... den blev nydt med stort velbehag... der blev lige taget et billede af det sidste af kagen inden den var helt væk.
TUSIND TAK FOR EN LÆKKER KAGE INGRID. Også en stor tak til jer andre for en dejlig dag med masser af snak, hygge og kreative indslag.


søndag den 7. marts 2010

Prinsen og det hele kongerige


Endelig har jeg et billede til min kære veninde Ela som har strikket dette smukke tæppe i silke og merionould. Baby svøbet er bare så flot strikket og virkelig en Prins værdig. Jeg ved det har været et meget stort arbejde at strikke tæppet, og hvis du Ela læser dette skal du vide at det bliver bliver værdsat, brugt og vist frem med stolthed samt med stor respekt for dig.
Håber det kan følge de næste generationer og min datter passer godt på det.
Nu skal jeg have det printet (tror det bliver det øverste) billedet ud og lamineret til Ela så hun kan få det næste gang vi ses.