lørdag den 30. januar 2010

Super godt kursus med Lone Schaadt i kurvede former.

Det er det øverste billlede jeg er gået igang med.
Måske syr jeg mere til i højre side, sådan det kommer til at ligne dette med redehullerne.


Billedet er kopieret fra Lone hjemmeside, fordi jeg selv glemte at tage et billede i farten på kurset... Håber det er ok med dig Lone?, selvom jeg ikke har fået din tilladelse til at kopierer det og vise det her på min blog.

Men jeg bliver nødt til at vise, hvad jeg er påbegyndt på og det er dette patchwork billede af en sø papegøje Poffin. Lone har selv designet opskrift samt billedtæppe, er den ikke bare flot!.
Det er også lidt af en udfordring, pga. der er rigtig mange små dele at tage stilling til... udover puffins nåede jeg at lave en lille sy prøve, for at afprøve teknikkerne.
Jeg kan kun anbefale jer læser at deltage i et eller flere kurser med Lone. Det er enormt hyggeligt og Lone er en meget faglig, dygtig og inspirerende lærer der virkelig kan sit kram. det bliver bestemt ikke sidste gang jeg skal med på et kursus og glæder mig allerede til det næste.
Kig forbi hendes hj. side og lad dig inspirerer.





lørdag den 23. januar 2010

KURSUS... i kurvede former V/Lone Schaadt

Du kan nå det endnu....hvem vil med mig på kursus?.

FÅ LEDIGE PLADSER TILBAGE på Gjern aftenskoles kursus, se nedenstående info omkring kurset.

Patchwork - Vikki Pignatelli teknik
Holdnummer:
10112
TILMELDING http://www.gjernaftenskole.dk/ eller ring til Jane Kromann

Beskrivelse:
( Fredag + lørdag ) 29 og 30 januar 2010
På dette kursus arbejder vi med en helt ny form for patchwork - i kurvede former. Det er en metode, som er en blanding mellem applikation og traditionel patchwork. Metoden er opfundet af Vikki Pignatelli, en amerikansk quilter, forfatter, underviser og foredragsholder. På kurset vil der være mulighed for at arbejde med forskellige former for manipulationer, huller, folder og læg, kanter og border samt forskellige former for lukninger. Endvidere vil vi snakke en del om forskellige måder at opnå 3-dimentionelle virkninger. Egne mønstre kan også udformes.Hvis du ønsker dette, er du meget velkommen til at sende en mail med billede og dine tanker og ønsker omkring dit mønster - loneschaadt@mail.dk. Materialeliste kan ses på www.lonesdesign.dk.

Priser:
Almen
DKK 650,00
Andre kommuner
DKK 650,00
Pens./ efterløns.
DKK 585,00

fredag den 15. januar 2010

Hej med dig

Min kommende ridehest Flugsail, hun er bare den rareste og venligste hest der findes. Og jeg glæder mig sådan til at vi skal have hende redet til her i det kommende forår og sommer.
Til efteråret skulle vi meget gerne have 3 heste som vi kan ride på. Og med den skønne natur vi bor i er det bare med at komme ud og nyde skoven og det smukke landskab :-).
Det er da livet.... og når vores barnebarn er gammel nok, så skal han da også have en hest og med mor, mormor og morfar ud at ride...

lørdag den 2. januar 2010

Rigtig godt nytår og tak for for det gamle spændende år, her på bloggen.

Min datter og svigesøn har lige været på et kort visit med lille Christian Emil. Det er utroligt sådan som han har forandret på så kort tid.
Nu har han de smukkeste mørkeblå øjne der kigger nysgerrigt rundt.... men ja... det er da også en forunderlig verden han er kommet ud i.