søndag den 29. november 2009

Nylonerne julehygger...

















Fredag den 27-11 var nylonerne igen på spil... vi havde nemlig julehygge i klubben
Vi startede med at lave dekorationer i det. gl. bibliotek i Voel, det er flot at man som forening kan låne sådan et dejligt lokale hvor rammerne bare er i orden.
Efter mange flotte dekorationer var blevet lavet færdige, tog vi på besøg hos Ingrid, hun inviterede på en dejlig hjemmelavet suppe og efterfølgende superlækre og igen hj. lavede æbleskiver med gløgg uhm.. hvor smagte det bare godt.
Ingrid havde også lavet en lille sang, dvs. et julehjerte der skulle flettes inden vi kunne syn
ge sangen, et sjovt indslag som gav et par stykker problemer, til stor morskab for os andre.. he he.
Trods influenza og div. andre julearrangementer der er alle steder i denne tid, havde vi et flot fremmøde i klubben.
Tak for en herlig eftermiddag og aften.

torsdag den 26. november 2009

En nisse mere...

Så blev jeg endelig færdig med en nisse "ufo" mere og flere venter på at få ansigter og hoveder på....

tirsdag den 24. november 2009

Lille glad nisse...

Ham den lille fyr her, er lavet til en rigtig sød kollega i kobber bryllupsgave. Håber hun og manden bliver rigtig glad for ham, i forhåbentlig mange år fremover...

fredag den 20. november 2009

Stole søges til mit værksted!

Jeg søger nye/brugte stole til mit nye arbejds-værksted.

Så hvis der er nogen der har 6 - 8 fyrtræs stole eller lign stående.... eller hvis nogen kender nogen der har, er jeg meget interesseret.
Lige nu har jeg 6 gamle egetræsstole, men de har en meget dårlig siddekomfort.
Jeg vil selvfølgelig meget gerne betale for stolene.
Håber der er nogen der kan hjælpe mig :-), hvis så send mig endelig en e-mail.
gittecaroe@gmail.com

søndag den 15. november 2009

8 færdige nisser og en på vej...

me










Nu er andel halvdel af nisse kurset slut.
Her er nogle stemningsbilleder fra kurset, samt de helt nye og hjemmelavede dansk producerede nisser, lavet af kursister fra det midtjyske opland.
Vi har alle haft endnu en dejlig dag, der har været meget koncentreret. Nisserne skulle bare nå at blive færdige, så alle har bare så arbejdet ihærdigt... at det næsten dampede ud af vinduerne og døre her i værkstedet.
Og alle nisserne nåede at blive færdige lige bortset fra Elins - pga. hun desværre måtte melde afbud i dag. Men jeg er helt sikker på at den også bliver færdig inden så længe.
Jeg syntes alle nisser er blevet rigtig fine og har hver deres specielle udtryk i ansigterne. Det har været spændende at se efterhånden som arbejdet skred frem, hvordan de blev vidt forskellige... selvom materialerne er de samme.
Jeg håber kursisterne er tilfredse med deres nisser, jeg er meget imponeret over hvor flotte de er blevet... de får alle et "kæmpe stort 5 tal "af mig, samt tak for et dejligt kursus.

lørdag den 14. november 2009

Rengøring i værkstedet.

Så står den på rengøring i værkstedet i dag, da jeg skal holde nisse kursus igen i morgen.
Vi har savet lidt af benene på bordene ,så de har fået den rigtige højde 73 cm. og det ene bord har fået fine runde hjørner, ligesom det første bord vi lavede.... så det har støvet en del.
Gulvet trænger til en ordentlig gang gulvvask efter alt det her regn... det vil jo sætte sine spor.
Glæder mig helt til at komme i gang med at gøre værkstedet rigtig hyggeligt til i morgen.
Og så må jeg vist også få taget mig sammen og få det sidste flyttet ind, der mangler stadig meget inde fra mit gl. sy rum, men jeg syntes ikke helt jeg har haft energien og ryggen har drillet, meeen det skal jo gøres på et tidspunkt....

søndag den 8. november 2009

ØV ØV og atter øv.

Ja - så ligger jeg her igen med ondt i ryggen.
Jeg havde ellers sådan set frem til at skulle på messe hos "HANNES" i Vejerslev her i formiddag, men... men... sådan skulle det åbenbart ikke gå, fordi da jeg var i gang med at skifte over fra fritidsbukser til et par andre bukser, kunne jeg mærke der skete noget med min ryg nederst i lænden.. og det er jo desværre ikke noget nyt, da det jo sker engang imellem pga. slidgigten. Det er bare så surt, fordi jeg nu har haft en dejlig lang periode, hvor det har været nogenlunde godt med ryggen. Så det er rigtig "TRÆLS"... jeg har slet ikke tid til det her pjat, med at ligge ned det meste af tiden.
Og jeg skal endda også til en venindes 50 års fødselsdag her i eftermiddag, men jeg må se om jeg kan komme afsted og så bare blive i kort tid.

lørdag den 7. november 2009

Kursus og indvielse




































I dag er mit nye værksted og kursus lokale blevet indviet med mit kursus i strømpenisser.
Her er lidt stemningsbilleder fra før og under kurset, som var rigtig hyggeligt. Vi nåede at få lavet nissekroppen på 50 cm. færdig med topmave og faste balder. Hænderne blev også beviklet med uld, så de er klar til at få strømpe på næste kursusdag. Næste gang skal vi sy ansigter og monterer disse på nisserne samt færdigøre nissen med tøj, hår mm.... spændende jeg glæder mig allerede.

tirsdag den 3. november 2009

Gæste underviser i Rosengårds centret.


I går mandag var jeg inviteret ind på Rosengårds centret i Silkeborg som gæsteunderviser i strømpeansigter. Det var rigtig spændende at undervise på centret, der er det største aktivitetcenter for ældre i Silkeborg kommune. Damerne var rigtig søde og meget interesserede i at lære, så vi øvede og øvede...ja, især næserne som nok er det sværeste på ansigtet. Der blev arbejdet meget koncentreret som det nok kan ses på billederne.