mandag den 19. oktober 2009

Den elagante dame.




Den elegante dame er opstået efter fri inspiration, efterhånden som jeg arbejdede med hende. Jeg syntes da selv hun er blevet ret god.... det er altså ret sjovt at lave disse damer.


søndag den 18. oktober 2009

Blå roset = 2 pladsen

Jeg vil lige fortælle at vi i dag har været af sted til følshow, med vores 2 hingsteføl fra foråret.
Spakur og kongur. det har været en dejlig dag med masser af hestesnak og hygge.

Kongur løb af sted med en anden plads, så det er jeg bare fuldt tilfreds med. Han er en rigtig en stolt hest og en rigtig chaumør, der gjorde indtryk på dommeren. Han fik en rigtig fin bedømmelse på både eksteriør, gangarter og udstråling.

Desværre tror jeg Spakur var træt og ret betuttet, over hele situationen da han skulle vise sig frem på banen. Han gemte sig ind til sin mor og spændte meget, så man ikke kunne se hans fine gang. Han fik ellers også ret fine karakter for ekstriør, men desværre ikke for gangarter og udstråling.... vi prøver igen til næste år, så kan det være det går bedre :-)

lørdag den 17. oktober 2009

Den røde pige!.






Lavet efter inspiration af Stine Abramsen fra Alfabeat... rødt hår og sort hårsløjfe.

Det er ikke helt så nemt at tage billeder, når hovedet drejer rundt, hun er pænere i virkligheden he he...



fredag den 16. oktober 2009

Den røde dame!.




Den røde dame blev til... da jeg igen var ved at komme lidt til mig selv oven på en slem omgang influenza.
Åbenbart inspirations kilde til denne yndige dame med rød hat og boa.
Det har været en sjov opgave bare at lave et ansigt med udsmykning, ja en hel installation for sig selv. Og så er strømpe-hovedet faktisk ret flot at have til at hænge som uro enten i et vindue eller som udsmykning i stuen... Og jeg er helt sikker på der kommer flere af slagsen her på min blog i den nærmeste fremtid.
Og hvis der er interesse for det, vil jeg med garanti også holde små mini kurser i ansigts fremstilling, her i mit eget lille sy-værksted til næste år.....
Glæd jer... for næste ansigt er lavet med inspiration efter Stine Abramsen fra Alphabeat, set i morgen tv her til morgen (i ved nok det populære band fra Silkeborg, der nu er et kæmpe hit i England og spåes en større fremtid end Abba i fremtiden).


tirsdag den 6. oktober 2009

Rød kurv

Jeg skrev forleden dag at jeg ikke rigtig når noget håndarbejde for tiden.... men jeg har dog fået syet denne kurv. Den skal pyntes med en blomst og stå i mit kommende arbejdsrum. Jeg har planer om at holde rummets farver i hvidt, sort og rød, men det bliver nok lidt svært når det er et arbejdsrum.
Det er bla. fordi jeg har en hel samling af gamle røde køkkenting, de skal nu findes frem og hænges op i køkken afd. i rummet. Det bliver faktisk ret sjovt at finde alle de gl. ting frem, jeg har rundt omkring... det meste har været gemt væk i en del år nu, så det fortjener at se dagens lys igen. Måske er der noget der bare skal kasseres... så det er godt at kan få ryddet op i alt det gl. ragelse, vi har fået samlet sammen igennem årene... hm. hm.

søndag den 4. oktober 2009

Heste sendt i byen.




Ja - jeg har jo ikke været så flittig med mit skriveri her på bloggen i den sidste tid, det er ikke altid nemt at nå det hele, når man gerne vil være med til det hele.... hm hm. - og her kommer forklaringen på hvorfor jeg ikke rigtig når noget håndarbejde for tiden.

Jeg er begyndt at ride igen, lære islænder ridning fra bunden, det er enormt spændende og giver også god motion. Formålet med ridningen er selvfølgelig at jeg/vi skal til at ride vores egne heste, "men men" det skræver træning og atter træning. Peter, jeg og hestene er stadig nybegynder, og da vi bor i det skønneste område med masser og skov og natur, så skal vi da nyde naturen fuldt ud til hest... når vi engang når så langt alle sammen. Jeg regner med at vi måske er klar med to hopper, der vil med/skal med på skovtur til foråret.... :o)) yes. Men aller først skal vi lige have fravænnet deres føl og deltage i følshow her okt.
Nå, men i dag har vi haft travlt med at sende vores 3 vallakker i pasning, hos min datter og svigersøn

De har en dejlig stor mark der er speciel designet til islænderheste, med hus, læskur, lys og ikke mindst dejligt grønt græs - så det kan bare ikke blive bedre for de 3 unge vallakker, Vigir, Blesi på 2½ år og lysingur på 1½år. Hestene skal være der i vinter og næste år, imens Pernille er på barsel... det bliver rigtig dejligt for dem alle, og så er der både selskab og noget kønt at kigge på.