fredag den 31. juli 2009

Lev dig lykkelig !.


Jeg er lige nu ved at lytte til Sara Zobels mp3 lydbog "Lev dig lykkelig",
Jeg er ved samme lejlighed ved at sy nogle dækkeservietter færdige, som jeg startede på sidste år.... nu mangler jeg dem altså... hmm.
Bogen handler om positiv psykologi og om hvordan vi kan bruge den i vores hverdag til at få et bedre og mere lykkeligt liv. En meget spændende bog som jeg bestemt kan anbefale andre i at høre/læse.
Billedet af vores smukke islænder hingst Vigir på 2 år - er med til at gøre mit liv lykkeligt, fordi jeg bliver altid så glad når jeg kigger på hans dejlige rolige øjne.
Desværre bliver vi vist nødt til at sælge ham på et tidspunkt, da han om et år er gammel nok til at man kan begynde at træne med ham. Vi syntes han skal tilrides og trænes af mere erfarne hestefolk, og håber meget at vi på et tidspunkt finder en rigtig sød og dygtig køber til ham.
Han fortjener kun det bedste.

tirsdag den 28. juli 2009

Færdig hæklet baby tæppe



Nu er jeg endelig blevet færdig med baby tæppet til mit kommende barnebarn. Tæppet måler 70 x 95 cm. og er hæklet i det fineste merino uld - så mon ikke det er ok.

Jeg har været med min datter og svigersøn til jordmor i dag til 20 ugers scanning.... det var vildt spændende at se det lille foster, som nu måler nu ca. 20 cm. og vejer ca. 250 gram. Alt var fint og som det skulle være, så det er jo bare dejligt. Jeg glæder mig sådan over over at se, hvor lykkelige de 2 er over at skulle være forældre... skøøønt.

Terminen er den 20 dec. og skulle det blive juleaften, pakker vi bare julemaden sammen og tager på fødeafd. alle sammen.... og fejrer jul og fødsel samtidig, "multi taste" kan man vel.

mandag den 27. juli 2009

Opdatering af bondehus idyl...







Nu er de unge ved at flytte permanent ind i deres bondehus.

Vi har alle rigtig været i gang med at gøre rent og pudse alle de små bondehus vinduer... pu-ha sikke et arbejde, de trængte virkelig til en omgang rengøring. Men nu er alle vinduerne lige som nye, fordi de er fine og velholdte. Haven er blevet luget og alt græsset er slået, hækken er klippet - ja det er vist kun fliserne og imellem de små brosten langs hele huset, der trænger til at blive fejet. Huset er rigtig fint og velholdt, samt det er gennem renoveret for få år siden

Et rigtig skævt drømmehus fra ca. 1880... jeg ville faktisk ikke have noget imod at bytte med dem.... he he.




onsdag den 15. juli 2009

Bondehus idyl...








Min datter og svigersøn har lige købt dette hyggelige bondehus med stråtag.

Det er bare så hyggeligt og alt indvendigt er ny renoveret og i så fin stand at de bare kan flytte ind uden at skulle male mm. i første omgang. Omgivelserne omkring huset er skov og mark med plads til heste mm. Så de låner lige et par islænder af os til at begynde med. Haven trænger til at blive luget og der skal klippes hæk som man ser på billederne, men det går vi snart i gang med, så der er rigtig fint når de flytter ind 1 august.

Det er lidt underligt at min datter allerede er ved at etablere sig med hus og venter barn til dec. Det er selvfølgelig dejligt at se det går ens børn godt og de selv stifter fam., men det er også tegn på at man selv bliver ældre... og halv gammel :-(