mandag den 29. juni 2009

Enorme og kønne roser







Jeg har lige gået og vandet ude i haven, og blev bare så imponeret over vores rosenbed. Roserne købte jeg som barfods roser for 4 år siden, de blev plantet i den bedste rosenmuld osv. - så vækst betingelserne bare var ok. Efterfølgende har de kun fået kalk og hestegødning et par gange om året... til tider vokser der korn imellem dem, men det er jo pga. hestegødningen.

Jeg tror de højeste er ca. 170 cm. ... ja de er som sagt enorme, de hedder iøvrigt "Victor Borge".



Dejligt tørt og lækkert hø til hestene i vinter.










Endelig er høet i hus... 34 store big baller, så mon ikke vi kan klare en laaaang vinter nu.



mandag den 15. juni 2009

Se min fine nye røde taske.

Historien følger senere... men læg lige mærke til den skønne baggrund... så forstår i nok hvorfor.
Ja det er selvfølgelig et skønt hotel på tenerife, hvor vi lige har været på ferie i en uge.... herlig ferie.

søndag den 7. juni 2009

Københavner tur samt revy på bakken




Peter og jeg er lige hjemvendt fra en herlig og super sjov tur i kbh. med 3 hold venner og naboer. På billederne ses vi på en havnerundtur, hvor vi sejler forbi det fine konge skib.
Og selvfølgelig var vi på bakken hvor vi så cirkus revyen, det kan jeg varmt anbefale alle der har tænkt på at se den. Vi så den første gang sidste år, og blev alle 8 enige om at det måtte vi lave til en tradition hvert år.
Jeg fandt meget billige hotel værelser på http://www.booking.com/ Vi boede på Glostrup parkhotel ¤¤¤¤ stjernet hotel, med super gode værelser -prisen for to pers. 1090kr for 2 overnatninger incl. morgenmad. Normal pris ca. 1200 for en overnatning.

mandag den 1. juni 2009

Hækling Jaaaa.....

Jeg skrev for ikke så lang tid siden, at det ikke blev til så meget håndarbejde for tiden.
Men i fredags besøgte jeg en garn butik og så gik jeg lidt amok med køb af garn. Jeg købter bla. noget rigtig lækkert Merino ekstra fint uld garn. Og da jeg skal være mormor til jul, bliver jeg da nødt til at hækle et rigtig lækkert baby tæppe... så her ses mit igangværende arbejde. Det er bare så hyggeligt... og især når man kan sidde og hækle under æbletræerne, med udsigt til to smukke føl sammen med deres mødre "herligt".